Qovurishdan 15-20 daqiqa oldin baliq yuzasiga ozroq limon sharbatidan sepib olsangiz, ta`mi yanada xushxo`r bo`ladi.
Agar baliq marinadlashda konservalangan bodring suvidan foydalaning. Ortiqcha tuzlab o`tirmaysiz.
Sho`rva tayyorlayotganda baliqni qaynab turgan suvga solish lozim. Shunda ko`rinishini yo`qotmaydi.
Kichik ko`rinishdagi baliq yuzasidan bir-ikkita kesim hosil qilib, so`ng qovursangiz, bo`linib ketmaydi.
Yirik baliqlarni bo`laklarga ajratishdan oldin 10 daqiqa sovuq suvda ushlab turing. Shunda oson ajraladi.
Baliq yog`da qizarib pishishi uchun qovurishdan oldin sochiq yoki qog`oz salfetkaga artib olish lozim.
Yog`li baliqni nordon ta`mli sous bilan tortiq qilgan ma`qul. Masalan, limon sharbati qo`shilgan sous.
Baliqdan tayyorlangan taomlarni bodring, pomidor, barra ko`katlar va limon bo`lagi bilan bezatgan ma`qul.
Agar marinadlash chog`i baliq juda sho`r bo`lib ketsa, xatoni to`g`irlash uchun quyidagi usulni sinab ko`ring. Avval baliqni sovuq suvda chaying. So`ng un va tuxum atalasiga bilab, yoqqa solasiz.




Скачать MP3

BALIQXO`RLIK QILAMIZ!

BALIQXO`RLIK QILAMIZ!
  • Nomi: BALIQXO`RLIK QILAMIZ!
  • Joylandi: 1-11-2018, 22:41
  • Sifat: HD
  • Bo'lim: ---

Qovurishdan 15-20 daqiqa oldin baliq yuzasiga ozroq limon sharbatidan sepib olsangiz, ta`mi yanada xushxo`r bo`ladi.
Agar baliq marinadlashda konservalangan bodring suvidan foydalaning. Ortiqcha tuzlab o`tirmaysiz.
Sho`rva tayyorlayotganda baliqni qaynab turgan suvga solish lozim. Shunda ko`rinishini yo`qotmaydi.
Kichik ko`rinishdagi baliq yuzasidan bir-ikkita kesim hosil qilib, so`ng qovursangiz, bo`linib ketmaydi.
Yirik baliqlarni bo`laklarga ajratishdan oldin 10 daqiqa sovuq suvda ushlab turing. Shunda oson ajraladi.
Baliq yog`da qizarib pishishi uchun qovurishdan oldin sochiq yoki qog`oz salfetkaga artib olish lozim.
Yog`li baliqni nordon ta`mli sous bilan tortiq qilgan ma`qul. Masalan, limon sharbati qo`shilgan sous.
Baliqdan tayyorlangan taomlarni bodring, pomidor, barra ko`katlar va limon bo`lagi bilan bezatgan ma`qul.
Agar marinadlash chog`i baliq juda sho`r bo`lib ketsa, xatoni to`g`irlash uchun quyidagi usulni sinab ko`ring. Avval baliqni sovuq suvda chaying. So`ng un va tuxum atalasiga bilab, yoqqa solasiz.

Izohlar

Ushbu film uchun hali hech qanday izoh yo'q.

Авторизация